Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση γραφείου τύπου νΚΑ για το όργιο καταστολής την 6/12

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει την εκστρατεία τρομοκράτησης που έχει ξεκινήσει ενόψει των διαδηλώσεων στις 6, 7 και 15 Δεκέμβρη σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την άγρια επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην Πανελλαδική φοιτητική διαδήλωση την Πέμπτη 2/12, το πογκρόμ συνεχίζεται με κάθε μέσο. Ο αποκλεισμός του κέντρου της Αθήνας με εντολή του υπουργείου Προ.Πο. αποτελεί την πρώτη από μια σειρά προσπαθειών τρομοκράτησης. Η προκλητική παρουσία της αστυνομίας συνεχίζει να δημιουργεί εξάρσεις βίας. Ενδεικτική αυτής της προσπάθειας είναι η πλήρως αναίτια και βάναυση επίθεση σε συγκέντρωση φοιτητών και μαθητών στα Χανιά που κατέληξε σε τραυματισμούς και συλλήψεις διαδηλωτών.

Η εντεινόμενη προσπάθεια καταστολής, τρομοκράτησης και κατασυκοφάντησης των αγωνιζόμενων εργαζόμενων και νέων αναδεικνύει το φόβο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνική οργή που η πολιτική της δημιουργεί. Η «επανίδρυση του καπιταλισμού» του Σαρκοζί πάει, απ’ ό,τι φαίνεται, χέρι-χέρι με την επανίδρυση της κρατικής κι εργοδοτικής βίας.

Η νΚΑ καλεί όλους τους νέους και τις νέες στις διαδηλώσεις των επόμενων ημερών, χωρίς φόβο, και να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της Χούντας ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs