Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οικονομική εξόρμηση ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ξεκίνησε η οικονομική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μπροστά στην εκλογική μάχη που έρχεται, αλλά και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρειάζεται τα μέσα που είναι απαραίτητα για να μπορέσει να προβάλει τις θέσεις και τους στόχους της.

Μέσα σε ένα σκηνικό αντιδραστικής μετάλλαξης της αστικής δημοκρατίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ και φυσικά από κάθε χρηματοδότηση.
Για να σπάσουμε αυτό τον αποκλεισμό, ο μόνος δρόμος είναι η πολιτική δουλειά, οι μικρές καθημερινές συσκέψεις, οι εξορμήσεις, η αφίσα, η προκήρυξη, τα πανό, τα περίπτερα, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Είναι πολύ σημαντικό η πρόταση μας να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο που αγωνιά, μάχεται και αναζητεί απαντήσεις.

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες της εκλογικής μάχης που έρχεται απαιτούνται χρήματα που είναι πολλά για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά είναι λίγα για τις διαθέσεις των εργαζομένων και των αγωνιστών της αριστεράς.

Προχωράμε σε οικονομική εξόρμηση για το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου με στόχο να καλυφθεί το σύνολο των κεντρικών αναγκών του εκλογικού αγώνα. Η πρωτοβουλία αυτή είναι και η έμπρακτη απόδειξη ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζεται μόνο στον αγωνιζόμενο λαό και δεν πρόκειται να στραφεί στο κράτος και σε «χορηγούς». Η οικονομική κατάσταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι διαφορετική από αυτή των μελών της που αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μαύρου Μετώπου. Οι ανάγκες μας όμως είναι ανελαστικές από πλευράς χρόνου, για τον λόγο αυτό απαιτείται η πιο πλατιά, επείγουσα και εντατική ενεργοποίηση όλων μας.
Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης κυκλοφορούν σε όλες τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΥΣΑ πανελλαδικά.

Επίσης, μπορείται να καταθέσετε ενίσχυση στον τραπεζικό λογαριασμό: 151 / 962172-59 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs