Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εξορμήσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Μυτιλήνη και χωριά ― Την Δευτέρα 11/6 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση


  • Δευτέρα 11/6 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Λέσβο, στις 8μμ, πλ. Σαπφούς με τον Γ. Ελαφρό
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται η προεκλογική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο. Το Σάββατο 2/6 το πρωί έγινε εξόρμηση στο κέντρο της Μυτιλήνης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στα χωριά Παναγιούδα, Πάμφιλα και Μόρια.
Την Κυριακή 3/6 έγινε εξόρμηση κλιμακίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Καγιάνι, Αγία Μαρίνα και Λουτρά. Την Δευτέρα 4/6 έγινε εξόρμηση στα χωριά του πρώην Δήμου Ευεργέτουλα.
Χθες Τρίτη 5/6 κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε εξόρμηση στην πόλη της Μυτιλήνης.
Στις εξορμήσεις οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξήγησαν ότι η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι απαραίτητη για να αποφύγει ο λαός της χρεοκοπία. Επίσης τόνισαν ότι το άμεσο μεταβατικό πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέτει ως στόχο την ακύρωση του μνημονίου και την διαγραφή του χρέους το οποίο στο σύνολο του χαρακτηρίζεται επαχθές.

Επίσης κλιμάκιο στελεχών την Κυριακή 3/6 και τη Δευτέρα 4/6 επισκέφθηκε την Δυτική Λέσβο και είχε σειρά επαφών με αγρότες της περιοχής. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υποστηρίζει πως η χώρα μας πρέπει να αποδεσμευτεί από την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης διότι αυτή είναι η αιτία της δημιουργίας των μεγάλων ελλειμμάτων στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών της χώρας μας.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ στην πλατεία Σαπφούς. Ομιλητής θα είναι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πριν και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιάννης Ελαφρός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs