Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στην τελική ευθεία για την 1η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ξεκινάει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό για την αντικαπιταλιστική αριστερά και την αριστερά συνολικά, για την οικοδόμηση ενός αντικαπιταλιστικού-επαναστατικού ρεύματος στην κοινωνία, που αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός νικηφόρου κινήματος ανατροπής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής και συνολικά του συστήματος της κρίσης και της εκμετάλλευσης.
Με την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ανοίγεται η δυνατότητα για ένα σοβαρό βήμα στην πολιτική εμβάθυνση και την ανώτερη δημοκρατική συγκρότηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα μετωπικό εγχείρημα αναγκαίο, ελπιδοφόρο, ιστορικά πρωτόγνωρο για την αντικαπιταλιστική και επαναστατική αριστερά, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.
Ήδη στις τοπικές επιτροπές γίνονται κύκλοι συνελεύσεων για την συζήτηση των 2 εισηγητικών κειμένων (πολιτικές θέσεις και πρόταση για οργανωτικό) και εκλέγονται οι αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Μετώπου.
Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκινούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011, στις 10.00 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στο Άλσος, οδός Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs