Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Camping «Αναιρέσεις 2011», 29/7-7/8, Χορευτό Πηλίου

Το καλοκαίρι του 2011 η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει το 5ο «Camping Αναιρέσεις» στο δημοτικό Camping του Χορευτού Πηλίου, από τις 29 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου. Το κάμπινγκ φιλοδοξεί να αποτελέσει συνέχεια του πετυχημένου φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από δέκα πόλεις σε όλη τη χώρα. Το κάμπινγκ των αναιρέσεων πραγματοποιείται σε μια εποχή προκλητική αλλά και δύσκολη! Οι πλατείες πλημμυρίζουν με κόσμο ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα, συγκλονίζοντας τον εγχώριο και διεθνή πολιτικό κόσμο. Εν μέσω της βαθειάς διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης και της κρίσης χρέους που χτυπά την ευρωπαϊκή περιφέρεια, σύσσωμος ο αστικός κόσμος επιτίθεται στα δικαιώματα εργαζόμενων και νέων για να «σώσει τα χαμένα του κέρδη».
Σήμερα, που οι διακοπές γίνονται πιο δύσκολες, απρόσιτες, έως και πολυτέλεια για την πλειοψηφία των εργαζόμενων και των νέων, η ν.ΚΑ φιλοδοξεί να κάνει μια τομή στη διοργάνωση του κάμπινγκ της. Μια απόφαση που επιδιώκει να είναι εξίσου φθηνή, ζωντανή κι ευχάριστη για κάθε νέο και νέα με ερωτήματα και φιλοδοξίες για μια άλλη ζωή.
Για πρώτη χρονιά σε περιβάλλον συλλογικής οργάνωσης, αυτοδιαχείρισης, αλληλοβοήθειας κι ανοιχτού βήματος συζήτησης, το κάμπινγκ οργανώνεται με τις δυνάμεις της ν.ΚΑ και του ΝΑΡ και τη βοήθεια των συμμετεχόντων, αποφεύγοντας την εμπλοκή ιδιωτών και ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο την τιμή οικονομικής ενίσχυσης. Με καλλιτεχνικά γεγονότα, πολιτικές, θεωρητικές και ιστορικές συζητήσεις,workshops, προβολές, και διοργανώσεις που θα «γεμίζουν» δημιουργικά το πρόγραμμα, με στόχο να αναδειχθεί μια άλλη κουλτούρα… αυτή του συλλογικού δρόμου και της δημιουργίας. Αλλά και με διεθνείς συμμετοχές, για να ανταλλαχθούν εμπειρίες για τη ζωή και τους αγώνες, με φίλους και συναγωνιστές από άλλες χώρες, για την φιλία και την αλληλεγγύη των λαών.
Σε αυτή την προσπάθεια η ν.ΚΑ καλεί και φέτος κάθε νέο, νέα ή και μεγαλύτερο που θέλει να συζητήσει, να δοκιμάσει κάτι καινούριο, να παλέψει για έναν άλλο πολιτισμό και μια άλλη αριστερά κάνοντας ταυτόχρονα διακοπές, να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια.
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αθήνα: 6984180236, Θεσσαλονίκη: 6946429813, Πάτρα: 6938259918, Βόλος: 6948234241, Κρήτη: 6934758853, Γιάννενα: 6978205881, Αλεξανδρούπολη: 6978624216 ή με mail στα: camping2011@nka.gr και camping@nka.grγράφοντας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs