Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση ΝΑΡ


Ανοιχτή επιστολή προς τους φίλους και συναγωνιστές μας, τους εργαζόμενους και τους νέους.
Το Νέο Αριστερό Ρεύμα πραγματοποιεί πανελλαδική οικονομική εξόρμηση από τις 20 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2010.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους φίλους και συντρόφους μας, για να στηρίξουν και πάλι το εγχείρημα μας.
Απευθυνόμαστε στους συναγωνιστές μας στα μέτωπα πάλης, τα σχήματα, τις πρωτοβουλίες αγώνα, και τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια μας για μια άλλη αριστερά και ένα νέο εργατικό κίνημα.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγωνιστές της αριστεράς και του κινήματος, γιατί είναι το μόνο στήριγμα της προσπάθειάς μας.
  • Σχεδιάζουμε τα επόμενά μας βήματα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Αλλά και η ίδια η εποχή, οι εξελίξεις, μεγαλώνουν τις απαιτήσεις, θέτουν νέες ανάγκες και μεγαλύτερες προσδοκίες. Το ΝΑΡ, στα 20 χρόνια από την ίδρυση του και μπροστά στο 3ο Συνέδριό του, επιδιώκει τον διάλογο με τον κόσμο της Αριστεράς και τους εργαζόμενους και ζητά την πολιτική συμβολή τους για μια άλλη Αριστερά, αντικαπιταλιστική, επαναστατική και σύγχρονα κομμουνιστική, μια Αριστερά της νέας εποχής, όπλο στον αγώνα των εργαζομένων. Μια Αριστερά μαχόμενη, που θα κριθεί στη συμβολή της σε ένα μαζικό και ενωτικό πολιτικό κίνημα των εργαζομένων και της νεολαίας για την απόκρουση και ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΕΕ, οι πολυεθνικές και ο αστικός συνασπισμός εξουσίας. Που θα προωθεί, για την επίτευξη αυτού του στόχου, την κοινή δράση με όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς.
  • - Στη μάχη αυτή έχουμε ανάγκη και την υλική οικονομική στήριξη τους. Το ΝΑΡ συμβάλλει αποφασιστικά στη μετωπική συσπείρωση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, για την πολιτική και οργανωτική αναβάθμιση και διεύρυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για έναν ανεξάρτητο και ανταγωνιστικό με τη σοσιαλδημοκρατία και το ρεφορμισμό, πόλο της επαναστατικής Αριστεράς.
  • Υπογραμμίζει την επιτακτική αναγκαιότητα της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης και γι΄ αυτό καλεί σε κοινή συζήτηση και συσπείρωση τους πρωτοπόρους αγωνιστές της Αριστεράς, που θέλουν να παλέψουν για την αναγέννηση του κομμουνιστικού κινήματος.
  • - Οι οικονομικοί πόροι μας, δεν έχουν καμιά σχέση με κρατικές επιχορηγήσεις, εισφορές από επιχειρήσεις, από οικονομικά συμφέροντα και γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. Και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό. Η οικονομική ανεξαρτησία της οργάνωσης μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Όμως, όπως έγραφε και μια αφίσα αριστερής οργάνωσης στο εξωτερικό «η επανάσταση κοστίζει!».
  • Γι΄ αυτό απευθυνόμαστε, σε καιρούς δύσκολους, κρίσης και λιτότητας για την εργαζόμενη πλειοψηφία, στους φίλους και συναγωνιστές μας, στον κόσμο της Αριστεράς και του κινήματος, στον κόσμο της δουλειάς και του αγώνα.
  • Η οικονομική εξόρμηση έχει στόχο να βελτιώσει τα απαραίτητα πολιτικά μέσα για τη δράση και παρέμβαση του ΝΑΡ. Για την προκήρυξη και την μπροσούρα που σήμερα βγαίνει δύσκολα. Για να καταθέτουμε έντυπα τις αναλύσεις και απόψεις μας. Για να αναβαθμίσουμε τα ηλεκτρονικά μέσα μας (ιστοσελίδες, κλπ). Για να γίνουν πιο λειτουργικά τα γραφεία μας. Για να διοργανώσουμε καλύτερες εκδηλώσεις. Για όλα αυτά που με ελάχιστα μέσα και κόπο οργανώνουμε καθημερινά.
  • Όχι για μας. Για την πάλη των εργαζόμενων και των νέων. Για την άλλη αριστερά. Για μια σύγχρονη κομμουνιστική Αριστερά της απελευθέρωσης.
  • Αυτή η προσπάθεια αξίζει να ενισχυθεί. Αυτή την προσπάθεια σε καλούμε να ενισχύσεις!
  • Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά το ΝΑΡ μέσω των μελών και των οργανώσεών μας σε όλη τη χώρα, που διακινούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.
  • Επίσης μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 080/948304-71.
Συντροφικά, Νέο Αριστερό Ρεύμα, 18 Δεκέμβρη 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs