Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τ. Τσιρεπλής: “Στις 7 Νοέμβρη ψηφίζουμε και λέμε όχι στα νέα μέτρα”

Μπροστά στη φιλολογία για αύξηση του ελλείμματος που έρχεται να διαμορφώσει το κλίμα για νέα σκληρότερα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά Τάκης Τσιρεπλής δήλωσε τα εξής:

“Η κυβερνητική προπαγάνδα μάταια προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα αποδοχής του νέου μνημονίου που ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ με πρόσχημα την αύξηση του ελλείμματος.

Το μόνο που δείχνει η πορεία του ελλείμματος είναι η αποτυχία των μέτρων σε ό,τι αφορά τους δεδηλωμένους στόχους. Η προσήλωση στην πολιτική του Μνημονίου όμως δείχνει ότι άλλος είναι ο πραγματικός στόχος: η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, η κατάργηση κάθε κοινωνικής υπηρεσίας, κάθε δικαιώματος για τους εργαζόμενους.

Αυτή την πολιτική ζητά να δικαιώσει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές προκειμένουν να πάρει νέα μέτρα από την επόμενη κιόλας μέρα.

Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους της κυβέρνησης, στήριξη της Ανταρσίας στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά για να πούμε το διπλό όχι σε Μνημόνιο και Καλλικράτη, το όχι στην πληρωμή του χρέους που υποθηκεύει τη ζωή των εργαζόμενων και το μέλλον της νέας γενιάς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lesvos Blogs